Avocat Simona Jeflea

logo2

Misiunea mea

Orientata spre satisfacerea cerintelor clientilor la cele mai inalte standarde profesionale.
 
Acord consultanta persoanelor fizice si juridice in domeniul dreptului civil, dreptului muncii, dreptului societar si al ONG-urilor; dreptul proprietatii industriale si al protectiei datelor cu caracter personal; dreptului administrativ si fiscal

Simona-Florinela JEFLEA

Avocat definitiv, Sibiu
13 ani experiență

Am activat dupa absolvirea facultatii in mediul de afaceri privat, in domeniul resurselor umane, dobandind experinta in activitatea practica a unei intreprinderi. Tot in cadrul intreprinderii am capatat si experienta in domeniul proprietatii industriale gestionand un portofoliu semnificativ de marci/ desene industriale.

Domeniile de drept abordate odata cu dobandirea calitatii de avocat/ consilier in proprietate industriala au fost cele ale dreptului muncii, dreptului proprietatii industriale, dreptului societar (in special partea de contracte, recuperare creante, insolvente, infiintari de firme etc)
Ulterior am asistat si reprezentat cu succes persoane fizice si juridice si in domeniile de drept civil, administrativ si fiscal, contraventional si al familiei.

Educatie

Simona Jeflea

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ

Mi-am completat expertiza in domeniul:
asociatiilor si fundatiilor  infiintand ONG-uri si sustinand proceduri atat de natura contenciosa, cat si de natura necontencioasa
protectiei datelor cu caracter personal detinand functia de DPO la mai multe intreprinderi, precum si cea de auditor al sistemului de management al securitatii informatiei ISO 27001, participand la implementarea acestuia in cadrul firmelor
egalitatii de sanse si tratament detinand pozitia de expert in egalitate de sanse si tratament.

Domenii de practica

Operare AEGRM

Operez in arhiva electronica de garantii reale/ mobiliare  

 

Drept civil

Cu o experienta de peste 13 ani, ca avocat drept civil, va pot sfatui si apara in procesul pe care doriti sa-l initiati sau in care sunteti dat in judecata si ati primit de la instanta citatie.

Dreptul familiei​

Ofer consultanta si asistenta juridica cu deosebita atenţie şi discretie în situaţii precum divortul, partajul, drepturile minorilor.

Dreptul muncii

Cabinetul de avocat formuleaza pentru clienti contestatii impotriva deciziilor emise de angajator, ofera asistenta și reprezentare  în fata instantelor de judecata.

Drept comercial si societar

Ofer consultanta juridica, asistenta si reprezentare Societatilor Comerciale, Asociatiilor si Fundatiilor, in privinta contractelor, vanzarea sau cumpararea de companii, contribuind la elaborarea contractelor comerciale.

Drept administrativ și fiscal

Ofer consultanta juridica atat clientilor persoane fizice, cat și persoanelor juridice, in legatura cu acte, acțiuni ale autoritătilor si ale institutiilor publice precum si in redactarea, modificarea, negocierea contractelor administrative.

CONTACT

0743 013 532